YENİŞEHİR EKK ‘DA LEVENT GİZLİ GÜVEN TAZELEDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YENİŞEHİR EKK ‘DA LEVENT GİZLİ GÜVEN TAZELEDİ


Mersin SS Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2016 yılı genel kurul toplantısı yapıldı. Gidilen seçimlerde Ahmet Levent Gizli ve ekibi bir dönem için daha üyelerinden güven oyu aldı

 

Mersin SS Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2016 yılı genel kurul toplantısı yapıldı. Gidilen seçimlerde Ahmet Levent Gizli ve ekibi bir dönem için daha üyelerinden güven oyu aldı.

Mersin SS Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yapılan seçimli genel kurul toplantısında Ahmet Levent Gizli ve ekibi bir dönem için daha iş başına getirildi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, TESKOMB Adana Güney Bölge Birliği Başkanı Muhammet Yalçın, Mersin’de kurulu bulunan kefalet kooperatifi başkanları, oda başkanları ile üyeler katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama sonrası oy birliğiyle Divan Başkanlığına TESKOMB Güney Bölge Birliği Başkanı Muhammet Yalçın’ın getirildiği genel kurulda, çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları tek tek okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Genel kurulda konuşan Kooperatif Başkanı Ahmet Levent Gizli, bir yıl önce yapılan genel kurula göreve geldiğini hatırlatarak, bu süre içerisinde ilk işlerinin kooperatife bir hizmet binası kazandırmak olduğunu belirterek, bunu hayata geçirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Bu dönemde kooperatife bir hizmet aracı kazandırma gayreti içerisinde olacaklarının altını çizen Levent Gizli, konuşmasında kooperatifin kullandırdığı kredilerle de ilgili bilgi verdi. Gizli, “Geçtiğimiz yıl 99 esnaf ve sanatkarımıza yaklaşık 6 milyon lira kredi kullandırdık. Geri ödemelerde üyelerimiz duyarlı davranmasından kaynaklı sorun yaşamıyoruz. Ancak bizlerin hedefi bu dönem bu kredi miktarını iki, hatta üç katına çıkartarak, kredi kullandırma oranında 1. Grupta yer almak” dedi. Başkan Gizli, şu an kredi faiz oranlarının yılık yüzde 5 olduğunu ve beş yıla yakın vadelerle kredi kullandırdıklarını kaydederek, yüz bin liraya kadar olan kredilerle piyasaya cansuyu olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Ahmet Levent Gizli Başkanlığındaki Yenişehir Esnaf Kefalet Kooperatifinde Ayhan Kabaali ve Yakup Kınacı yönetim kurulu; Ahmet Kıvrak, Necdet Demir ve Bihment Yasemin Denetim Kurulu olarak görev aldı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA