TOROSLAR’DAN YENİ YILDA YENİ PROJE | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TOROSLAR’DAN YENİ YILDA YENİ PROJE


Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini daha ekledi. ‘Hoş geldin bebek’ ismiyle hayata geçen proje kapsamında İlçe sınırları içerisinde ikamet eden ve yeni doğan bebeklere ihtiyaç malzemelerinin olduğu birer çanta hediye ediliyor

 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini daha ekledi. ‘Hoş geldin bebek’ ismiyle hayata geçen proje kapsamında İlçe sınırları içerisinde ikamet eden ve yeni doğan bebeklere ihtiyaç malzemelerinin olduğu birer çanta hediye ediliyor.

Projenin startını 2016 yılında dünyaya merhaba diyen 11 bebeğe hediyelerini takdim ederek veren Belediye Başkanı Hamit Tuna, yeni hemşehrilerine birer de ‘Hemşehrilik Beratı’ verdi.

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Yeni Doğan Ünitesi’nde yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Başkan Tuna, belediyeciliğin insanların yaşam süresi boyunca her noktada var olduğunu dile getirdi.

Yeni doğan bebeklerin vatana ve millete hayırlı birer evlat olmalarını dileyen Başkan Tuna: “Toroslar Belediyesi olarak 2016 yılının ilk gününde ‘Hoş geldin Bebek’ adıyla yeni bir proje başlattık. Bölgemizde doğan çocuklarımıza; hem ihtiyacı olan kullanabilecekleri eşyaları hem de birer hemşehrilik beratı takdim ettik. Evlatlarımızın hayırlı birer evlat olmaları ve sağlıklı olarak yetişmeleri için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Belediyecilik insanların doğumundan ölümüne kadar geçen süreçte her noktada vardır. Bizde onu sağlamaya çalışıyoruz. Her noktasında vatandaşlarımızın yanında olmanın gayreti içerisindeyiz. Cenab-ı Allah 2016 yılında hayata gözlerini açan tüm çocuklarımızın yolunu, bahtını açık etsin, ailelerine de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah hayırlı birer vatan evladı olurlar. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını bir kez daha kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İlk hediyelerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’dan almanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten anneler ise: “Mutluyuz. Allah vatana millete hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. İnşallah isimleri gibi biri olur. Allah Başkanımızdan razı olsun. Onu böylesine güzel bir günümüzde yanımızda gördüğümüz için çok mutlu olduk. Evladımıza güzel bir hediye verdiği için de kendisine teşekkür ediyoruz” sözleriyle mutluluklarını dile getirdiler.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA